Pies Instrukcja Obsługi. Procedury operacyjne, wykrywanie i usuwanie usterek, wskazówki i rady zapewniające dożywotnią gwaran

OSZCZĘDZASZ 9,00 ZŁ

okładka

Pies Instrukcja Obsługi. Procedury operacyjne, wykrywanie i usuwanie usterek, wskazówki i rady zapewniające dożywotnią gwaran

30% taniej

Inpost Paczkomaty 24/79,99 zł
Kurier Inpost9,99 zł
Kurier FedEx11,99 zł
Kurier Pocztex 48h9,99 zł
Paczka w Ruchu6,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć 5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 1-2 dni robocze

OPIS

Nareszcie! Podręcznik psiej technologii dla początkujących! Plamy moczu na dywanie. Ujadanie przez całą noc. Wprawiająca w zakłopotanie czynność, którą pies robi na nodze właściciela. Z powodu tych oraz wielu innych zachowań niejednokrotnie mieliście ochotę zawołać: „Dlaczego nikt nie dołączył instrukcji obsługi do mojego psa?!”. Teraz, na szczęście, taka instrukcja już istnieje. Z pomocą wskazówek typu „krok po kroku” oraz przejrzystych wykresów będziecie umieli odpowiedzieć sobie na setki najczęściej zadawanych pytań: - Która rasa wchodzi w najlepszą relację z dziećmi? - Jak mogę zaprogramować swój model na przynoszenie przedmiotów? - Dlaczego nos mojego psa jest zawsze wilgotny? Rolę przewodników po psim świecie objęli: sławny weterynarz dr. David Brunner oraz uznany autor poradników Sam Stall, którzy połączyli swe wysiłki, aby udzielić pożytecznych rad zarówno nowym, jak i doświadczonym właścicielom czworonogów.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Niegrzeczne Poradniki
  • Format:125x178 mm
  • Liczba stron:224
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788361524410
  • Data wydania:10 wrzesień 2009
  • Numer katalogowy:109095

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2020 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2020 Prószyński Media Sp z o.o.