Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw.

okładka

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych (białko, tłuszcz, węglowodany, sacharoza, błonnik pokarmowy, cholesterol, kwasy tłuszczowe, wybrane składniki mineralne i witaminy) w produktach spożywczych i potrawach, wyrażone w 100g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Zamieszczony w tabelach procentowy udział energii z białka, tłuszczu i węglowodanów ułatwi użytkownikom szybką ocenę, który produkt czy potrawa są nisko- lub wysokokaloryczne. Przedstawione dane zostały opracowane w Zakładzie Wartości Odżywczych Żywności Instytutu Żywności i Żywienia im. prof. dr. A. Szczygła w Warszawie.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:210x300 mm
  • Liczba stron:136
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320031133
  • Data wydania:2005
  • Numer katalogowy:119775

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher