Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb.

okładka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb, wędzarnie do samodzielnego wykonania, szafy i komory wędzarnicze, jak unikać błędów w czasie wędzenia. Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania, wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny kiełbasa surowa, parzona i gotowana jaki dym do jakiej kiełbasy przepisy. Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie, metody wędzenia, gatunki ryb polecane do wędzenia, przechowywanie i zamrażanie, przepisy.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Zrób to Sam
  • Format:130x190 mm
  • Liczba stron:118
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788370734411
  • Data wydania:czerwiec 2006
  • Numer katalogowy:18869

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher