Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.

OSZCZĘDZASZ 8,90 ZŁ

okładka

Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.

10% taniej

Inpost Paczkomaty 24/79,99 zł
Kurier Inpost9,99 zł
Kurier FedEx11,99 zł
Kurier Pocztex 48h9,99 zł
Paczka w Ruchu6,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć 5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 1-2 dni robocze

OPIS

Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?

Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:

1.

technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost),

pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;

2.

procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:

- podstawy teoretyczne

- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń

- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów

- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu

- sklep firmowy – od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:155x245 mm
  • Liczba stron:180
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788301180034
  • Data wydania:2 październik 2014
  • Numer katalogowy:255154

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2020 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2020 Prószyński Media Sp z o.o.