Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację. Tom 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 1. Technikum

okładka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację. Tom 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 1. Technikum

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:120
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184467
  • Data wydania:15 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308567

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher