Technologia żywności. Część 3 Technologie kierunkowe. Tom 2.

OSZCZĘDZASZ 3,90 ZŁ

okładka

Technologia żywności. Część 3 Technologie kierunkowe. Tom 2.

10% taniej
  • Wydawnictwo:Format-AB
  • Cena detaliczna:35,10 zł
Inpost Paczkomaty 24/711,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx12,99 zł
Orlen paczka8,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność:2-3 dni robocze

OPIS

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:300
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184375
  • Data wydania:2012
  • Numer katalogowy:327593

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2023 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2023 Prószyński Media Sp z o.o.