Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV - Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii.

okładka

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV - Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:248
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184726
  • Data wydania:28 marzec 2017
  • Numer katalogowy:333872

PRODUKT NALEŻY DO KATEGORII

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher