Wędzenie ryb.

okładka

Wędzenie ryb.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Jak wybudować wędzarnię, z jakiego drewna korzystać przy wędzeniu, jaki sprzęt zakupić? Jak przygotować ryby, by nie były ani za suche, ani za słone? W tej książce znajdziesz odpowiedzi na te i inne pytania dotyczące wędzenia ryb.
Specyfika wędzenia polega na stosowaniu różnych metod wynikających z niejednakowych zakresów temperatur i ich działania. Rozróżnia się więc wędzenie zimne, gorące i wędzenie z równoczesnym pieczeniem.
Autor prezentuje każdą z tych metod, podaje sposoby postępowania z rybą, by jak najdłużej zachowała świeżość. Opisuje też poszczególne gatunki ryb, sposób ich przygotowania do wędzenia i przepisy na pyszne potrawy z ich wykorzystaniem. Praktyczny poradnik dla wszystkich amatorów wędzonych ryb!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x233 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:miękka ze skrzydełkami
  • ISBN-13:9788379932900
  • Data wydania:15 sierpień 2017
  • Numer katalogowy:344681

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2020 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2020 Prószyński Media Sp z o.o.