Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół

okładka

Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

Dzięki tej książce poznasz również:

– podstawy procesów fermentacji,

– rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,

– problemy, jakie możesz napotkać,

– przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:220x225 mm
  • Liczba stron:368
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788365601209
  • Data wydania:27 październik 2017
  • Numer katalogowy:347998

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher