Tylko białko roślinne. Strączki, zboża i orzechy

okładka

Tylko białko roślinne. Strączki, zboża i orzechy

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze oraz orzechy. Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem. Ugotuj zupę z soczewicy lub fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest mnóstwo – skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x20 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:miękka ze skrzydełkami
  • ISBN-13:9788377072325
  • Data wydania:23 styczeń 2019
  • Numer katalogowy:383039

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2019 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2019 Prószyński Media Sp z o.o.