Kuchnia PRL-u w Chicago. Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

OSZCZĘDZASZ 16,80 ZŁ

okładka

Kuchnia PRL-u w Chicago. Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony

30% taniej

Inpost Paczkomaty 24/79,99 zł
Kurier Inpost9,99 zł
Kurier FedEx11,99 zł
Kurier Pocztex 48h9,99 zł
Paczka w Ruchu6,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć 5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 1-2 dni robocze

OPIS

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:144x235 mm
  • Liczba stron:312
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788365239082
  • Data wydania:16 luty 2019
  • Numer katalogowy:390079

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2021 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2021 Prószyński Media Sp z o.o.