Professional Cooking.

okładka

Professional Cooking.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

The Ninth Edition of Professional Cooking reflects the changing nature of our understanding of cooking and related fields such as food safety, nutrition, and dietary practices, as well as new thinking about how best to teach this material. What has not changed is the core material that focuses on the essentials--the comprehensive understanding of ingredients and basic cooking techniques that are the foundation of success in the kitchen, and the development of manual skills to apply this knowledge.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:230x270 mm
  • Liczba stron:1082
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9781119585985
  • Data wydania:3 wrzesień 2019
  • Numer katalogowy:408665

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher