Le Cordon Bleu's Pastry School. 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

okładka

Le Cordon Bleu's Pastry School. 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culinary courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts, and gastronomy.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:20x270 mm
  • Liczba stron:512
  • Oprawa:twarda z obwolutą
  • ISBN-13:9781911621201
  • Data wydania:2019
  • Numer katalogowy:428210

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2021 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2021 Prószyński Media Sp z o.o.