Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022.

OSZCZĘDZASZ 9,00 ZŁ

okładka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022.

30% taniej
  • Autor:Egon Binder
  • Wydawnictwo:Multico
  • Cena detaliczna:20,90 zł
  • Najniższa cena: 20,90 zł
Inpost Paczkomaty 24/712,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx13,99 zł
ORLEN paczka8,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 1-2 dni robocze

OPIS

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x190 mm
  • Liczba stron:120
  • Oprawa:Miękka
  • ISBN-13:9788377636152
  • Data wydania:22 czerwiec 2022
  • Numer katalogowy:528482

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher