Konserwowanie i przechowywanie żywności.

okładka

Konserwowanie i przechowywanie żywności.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Ponad 350 przepisów! Chętnie eksperymentujesz z dodatkami? Spróbuj musztardy z gruszek! Uwielbiasz winogrona? Podaj je w marynacie z cynamonem! Lubisz smak papryki? Zrób z niej pyszny pikantny dżem! Vademecum wielbiciela przetworów - zasady pasteryzowania, wędzenia, suszenia, kiszenia, zamrażania... Dowiedz się, jak pasteryzować i peklować. Poznaj właściwe proporcje składników w dżemach i kompotach oraz sekrety produkcji domowych wędlin. Królestwo przetworów owocowych - soki, galaretki, konfitury, marmolady, nalewki, wina i likiery...Od prostego kompotu z wiśni, poprzez pasteryzowane śliwki i gruszki imbirowe do mięs, aż po agrest w przecierze truskawkowym.- Warzywa i grzyby na dziesiątki nowych sposobów - kwaszonki, sosy, marynaty, przeciery, pikle, keczupy...Przygotuj pasteryzowane buraki, jarzyny w zalewach, suszoną mieszankę wielowarzywną, kiszone rydze lub marynowane opieńki.- Kopalnia pomysłów dla smakoszy mięs i ryb, kiełbasy, wędzonki, parówki, pasztety, polędwice, szynki...

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:250
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788374048989
  • Data wydania:1 grudzień 2008
  • Numer katalogowy:61861

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2023 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2023 Prószyński Media Sp z o.o.