Apteka żywności.

okładka

Apteka żywności.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Jean Carper, znana autorka artykułów i książek o zdrowiu i żywieniu, wykorzystując ostatnie wyniki badań naukowych, ukazuje korzystne właściwości pięćdziesięciu pięciu powszechnie spożywanych pokarmów. Poczynając od bananów, a na ziemniakach kończąc, przedstawia lecznicze działanie każdego z nich i radzi, jak je wykorzystać w walce ze schorzeniami. Oto przykłady zaczerpnięte z książki: jedzenie kapusty raz dziennie zmniejsza ryzyko wystąpienia raka jelita grubego o 66%, jedna marchewka dziennie zmniejsza zagrożenie rakiem płuc, porcja ryby dwa razy w tygodniu zmniejsza ryzyko ataku serca, pół cebuli spożywanej raz dziennie powoduje wzrost poziomu korzystnego cholesterolu HDL nawet o 30%.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:160x240 mm
  • Liczba stron:348
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361524076
  • Data wydania:22 grudzień 2008
  • Numer katalogowy:65658

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher