Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia. Tom 3.1. Szkoła ponadgimnazjalna

okładka

Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia. Tom 3.1. Szkoła ponadgimnazjalna

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej. Liczne ćwiczenia i pytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia. Przejrzyste schematy i rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i dużym zakładzie.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Praktyczna Nauka Zawodu
  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302157097
  • Data wydania:8 maj 2016
  • Numer katalogowy:304708

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher