Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast. Tom 3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności. Szkoła ponadgimnazjalna

okładka

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast. Tom 3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności. Szkoła ponadgimnazjalna

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302157110
  • Data wydania:14 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308427

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher