Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik. Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

okładka

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik. Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:336
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184665
  • Data wydania:15 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308562

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher