Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację. Tom 10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

okładka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację. Tom 10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do zadań.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:158
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184627
  • Data wydania:15 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308570

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher