Domowa paszteciarnia. Swojska kuchnia

okładka

Domowa paszteciarnia. Swojska kuchnia

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Domowa paszteciarnia to zbiór przepisów na rozmaite pasztety, galarety, farsze, pasty oraz musy, które stanowią wyśmienite przystawki i zakąski na każde spotkanie przy stole. Znajdziecie tu nie tylko propozycje dań mięsnych – m.in. pasztet z cielęciny czy pasta z wątróbki drobiowej – ale także receptury na specjały z ryb, warzyw, grzybów i nabiału – m.in. mus z łososia czy farsz z sera żółtego i orzechów włoskich. Oryginalne potrawy szefa kuchni renomowanego hotelu, Grzegorza Labudy, dzięki dokładnemu opisowi sposobu przygotowania są proste do przyrządzenia nawet dla osób niezbyt biegłych w sztuce kulinarnej. W książce został podany również szeroki zestaw przepisów na sosy, stanowiących świetny dodatek do proponowanych dań. Grzegorz Labuda – członek kapituły elitarnego Klubu Szefów Kuchni; kilkakrotnie nominowany do kulinarnych Oskarów. Pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach, jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski – W. Juszczenko) w 2005 roku i wizyty George’a Busha w 2007 roku. Obecnie prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Blow Up Hall 5050 w Poznaniu.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Swojska kuchnia
  • Format:195x240 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361513421
  • Data wydania:15 sierpień 2009
  • Numer katalogowy:106961

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher