Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki.

okładka

Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Choroby wątroby, dróg żółciowych i trzustki wynikają najczęściej z błędów żywieniowych, pośpiechu, ułatwień technologicznych i skażeń środowiska. W razie choroby trzeba stosować sprawdzone i skuteczne diety. Należy sięgać po produkty naturalne zawierające białko, witaminy, mikroelementy i błonnik - niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Tego typu porady i gotowe przepisy kulinarne przedstawiamy Państwu w tej książce.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:205x145 mm
  • Liczba stron:312
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320040708
  • Data wydania:1 wrzesień 2009
  • Numer katalogowy:108489

RECENZJEjak działają recenzje?

Praktyczne rady, łatwe przepisy, poprostu super.

Książka bardzo łatwa do zrozumienia, przepisy do wykonania nawet przez początkujących kucharzy. Gorąco polecam.

Autor: MAŁGORZATA BOGACKA Data: 09.12.2009

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher