Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3.

okładka

Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3.

  • Wydawnictwo:WNT

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych

DODATKOWE INFORMACJE

  • Redaktor:Zdzisław E. Sikorski
  • Format:162x236 mm
  • Liczba stron:248
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320436303
  • Data wydania:2009
  • Numer katalogowy:122677

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher