Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka. Tom 2.

okładka

Chemia żywności. Sacharydy, lipidy, białka. Tom 2.

  • Wydawnictwo:WNT

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia: - charakterystyka sacharydów, lipidów, białek - właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów - chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania - nowoczesne metody oznaczania białek żywności

DODATKOWE INFORMACJE

  • Redaktor:Zdzisław E. Sikorski
  • Format:162x236 mm
  • Liczba stron:304
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320436297
  • Data wydania:2009
  • Numer katalogowy:122678

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher