Technologie produkcji cukierniczej podręcznik. Część 2. Szkoła zawodowa, szkoła policealna

okładka

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik. Część 2. Szkoła zawodowa, szkoła policealna

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie: - tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych - charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich - kierunków rozwoju branży cukierniczej.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:216
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788375443615
  • Data wydania:19 sierpień 2011
  • Numer katalogowy:165945

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher