Kuchnie świata.

okładka

Kuchnie świata.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Mając tę książkę, można zaspokoić apetyt na potrawy z ulubionych restauracji etnicznych, używając świeżych składników i prostych technik kulinarnych. Może już nigdy nie będziesz musiał zamawiać jedzenia na wynos! – Rick Rodgers Wypróbuj najbardziej lubiane potrawy z całego świata od chińskiej zupy wonton i złotego kurczaka z nerkowcami przez kremową, ogórkową raitę do dekadenckiego kurczaka tikka masala z Indii. Znajdziesz tu ponad 150 pysznych, łatwych do przygotowania przepisów dla miłośników kuchni międzynarodowej: FRANCUSKIEJ • WŁOSKIEJ • ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ • MEKSYKAŃSKIEJ • INDYJSKIEJ • CHIŃSKIEJ • TAJSKIEJ • WIETNAMSKIEJ RICK RODGERS to wielokrotnie nagradzany autor książek kulinarnych, nauczyciel gotowania, a także gościnnie występujący w telewizji i radiu szef kuchni, który swoją miłością do dobrego jedzenia zaraża codziennie tysiące ludzi. Jest autorem ponad 30 książek kulinarnych, w tym bestsellera Thanksgiving 101, nominowanych do nagrody IACP Cookbook Award The Carefree Cook i Kaffeehaus, a także Comfort Food i Essentials of Roasting. Regularnie współpracuje z takimi magazynami jak „Cooking Light”, „Food & Wine” i „Bon Appétit”.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:210x260 mm
  • Liczba stron:304
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788375961553
  • Data wydania:7 wrzesień 2011
  • Numer katalogowy:166053

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher