Swojskie wędliny i sery.

okładka

Swojskie wędliny i sery.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Dzięki tej książce bez trudu przyrządzisz znakomite produkty mięsne i nabiałowe, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz. Prezentujemy przepisy na rozmaite kiełbasy – np. zwyczajną, krakowską czy kabanosy – oraz pasztety i wątrobianki, a także szynki, schab i baleron. Ponadto przedstawiamy receptury na sery, zarówno miękkie – np. mozzarellę, ricottę czy fetę – jak i twarde oraz półtwarde – np. goudę czy edamski. Podpowiadamy również, jak zrobić masło i napoje mleczne. Publikację uzupełniają rozdziały, w których autor wprowadza w tajniki domowego wyrobu wędlin i serów.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070772
  • Data wydania:1 październik 2011
  • Numer katalogowy:168571

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher