Szkoła wędzenia.

okładka

Szkoła wędzenia.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Przekonaj się, że ryby lub wędliny z przydomowej wędzarni są nie lada specjałem, a samo wędzenie to przyjemny sposób spędzania wolnego czasu.
Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.
Znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby – m.in. baleron, polędwicę, szynkę, golonkę, półgęski, łososia, karpia i pstrąga – a także receptury na dania z wędzonek lub z ich dodatkiem.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377071281
  • Data wydania:10 kwiecień 2012
  • Numer katalogowy:181792

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher