Przechowywanie i konserwowanie żywności. Zamrażanie-marynowanie-wekowanie.

okładka

Przechowywanie i konserwowanie żywności. Zamrażanie-marynowanie-wekowanie.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Poradnik przeznaczony dla tych którzy przez cały rok chcą korzystać ze zbiorów pochodzących z własnego ogrodu lub nie mają ochoty na spożywanie sztucznie konserwowanej żywności oferowanej powszechnie w sklepach, również dla myśliwych i wędkarzy chcących przechować swoją zdobycz do spożycia na póżniej.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Zrób to Sam
  • Format:130x190 mm
  • Liczba stron:126
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788370734367
  • Data wydania:8 czerwiec 2006
  • Numer katalogowy:18870

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher