Kuchnia rosyjska. Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji

okładka

Kuchnia rosyjska. Ponad 2000 przepisów zebranych ze wszystkich regionów Rosji

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

To kompendium wiedzy o dawnej i współczesnej rosyjskiej sztuce kulinarnej - jednej z najbogatszych, najciekawszych i najbardziej urozmaiconych kuchni świata. Wśród tradycyjnych potraw znajdziecie Państwo przepisy na : pielmienice ze śmietaną, bliny z kawiorem, boeuf Stroganow, kołduny, kulebiak faszerowany grzybami, śledziki z cebulą, łososia w bukiecie jarzyn, jesiotra w galarecie.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Tradycyjna I Współczesna
  • Format:215x275 mm
  • Liczba stron:584
  • Oprawa:twarda z obwolutą
  • ISBN-13:9788375444773
  • Data wydania:24 październik 2012
  • Numer katalogowy:198888

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher