Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik. do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa

okładka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik. do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.
Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:248
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302140778
  • Data wydania:26 wrzesień 2013
  • Numer katalogowy:229684

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher