Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik.

okładka

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów „kucharz” oraz „technik żywienia i gospodarstwa domowego” na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:342
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302141072
  • Data wydania:13 sierpień 2014
  • Numer katalogowy:254053

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher