Encyklopedia kuchni włoskiej.

okładka

Encyklopedia kuchni włoskiej.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Książka zawiera 1001 oryginalnych przepisów na makarony, mięsa, owoce morza, jarzyny, zupy, pizze, risotta, chleb, sosy, ciasta i desety. Kolorowe fotografie gotowych dań zachęcają do gotowania.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:240x280 mm
  • Liczba stron:360
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788389742049
  • Data wydania:styczeń 2004
  • Numer katalogowy:27887

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher