Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny.

okładka

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!

Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:

  • Czego unikać w diecie?
  • Co z zajadaniem stresu?
  • Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
  • Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
  • Emocje – jak sobie z nimi radzić?
  • Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
  • Jak jeść i nie tyć?

Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:162x210 mm
  • Liczba stron:304
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788381035255
  • Data wydania:30 październik 2019
  • Numer katalogowy:413597

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher