Sprawozdanie finansowe 2020. Poradnik Gazety Prawnej 12/2020

okładka

Sprawozdanie finansowe 2020. Poradnik Gazety Prawnej 12/2020

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Publikacja „Sprawozdanie finansowe 2020” omawia podatkowe i bilansowe aspekty związane z zamknięciem roku.
Ten niezbędnik każdego księgowego w bardzo przystępny sposób opisuje zagadnienia związane z weryfikacją i aktualizacją aktywów i pasywów (wycena) oraz z wstępnym zamknięciem ksiąg rachunkowych. Praktyczne przykłady przeprowadzą Czytelnika przez poszczególne etapy związane ze sporządzeniem sprawozdania finansowego wraz z załącznikami i wyjaśnieniami (bilans wraz z wyjaśnieniami do niektórych jego pozycji, rachunek zysków i strat, rachunek przepływów pieniężnych, zestawienie zmian w kapitale własnym) a także pokażą jak sporządzić roczne zeznanie podatkowe (CIT-8).
Z publikacji Czytelnik dowie się m.in.: Jak dokonać weryfikacji i aktualizacji aktywów i pasywów Na czym polega wstępne zamknięcie ksiąg rachunkowych Jak ustalić wynik finansowy i sporządzić sprawozdanie finansowe W jaki sposób sporządzić zeznanie roczne dla celów podatku dochodowego Kto, kiedy i gdzie składa e-sprawozdanie

DODATKOWE INFORMACJE

• Format:205x295 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:kartonowa foliowana
  • ISBN-13:9788381378901
  • Data wydania:16 grudzień 2020
  • Numer katalogowy:448708

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

• ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher