The Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World.

okładka

The Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

We need to produce more food. With water and food shortages already being felt in some parts of the world, this might sound like an insurmountable challenge, but all is far from lost. You may not have heard about it, but the sustainable food revolution is already under way. Amanda Little unveils startling innovations from the front lines around the world: farmscrapers, cloned cattle, meatless burgers, edible insects, super-bananas and microchipped cows. She meets the most creative and controversial minds changing the face of modern food production, and tackles fears over genetic modification with hard facts. The Fate of Food is a fascinating look at the threats and opportunities that lie ahead as we struggle to feed ever more people in a changing world.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x100 mm
  • Liczba stron:352
  • ISBN-13:9781786077875
  • Data wydania:8 lipiec 2020
  • Numer katalogowy:480308

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher