Sushi.

okładka

Sushi.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Na ile sposobów można połączyć ryż z rybą? Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi… przekąski zawinięte w wodorosty… małe zielone łódeczki i… wiele, wiele więcej. Oto zwięzłe, przystępne i inspirujące wprowadzenie do świata japońskich przysmaków. W tej książce znajdziesz wszystko, co należy wiedzieć, żeby rozpocząć przygodę ze sztuką kulinarną, jaką jest przygotowywanie sushi. Omówiono w niej: • niezbędne narzędzia kuchenne • podstawowe składniki sushi • sposoby przygotowywania ryżu • filetowanie i krojenie ryb • przygotowywanie ostryg, kalmarów i mątw • techniki rolowania sushi • ponad 30 przepisów na nigri-sushi, maki-sushi, futomaki i sashimi

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:80
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788381515054
  • Data wydania:5 lipiec 2021
  • Numer katalogowy:491123

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher