Sushi and Beyond. What the Japanese Know About Cooking

OSZCZĘDZASZ 5,90 ZŁ

okładka

Sushi and Beyond. What the Japanese Know About Cooking

10% taniej
Inpost Paczkomaty 24/712,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx13,99 zł
ORLEN paczka8,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 1-2 dni robocze

OPIS

‘His account of their “foodie family road trip” establishes Booth as the next Bill Bryson.’ New York Times
Japan is the pre-eminent food nation on earth. The creativity of the Japanese, their dedication and ingenuity, not to mention courage in the face of dishes such as cod sperm and octopus ice cream, is only now beginning to be fully appreciated in the sushi-saturated West, as are the remarkable health benefits of the traditional Japanese diet.
Food and travel writer Michael Booth sets of to take the culinary pulse of contemporary Japan and he and his young family travel the length of the country - from bear-infested, beer-loving Hokkaido to snake-infested, seaweed-loving Okinawa.
What do the Japanese know about food? Perhaps more than anyone else on earth, judging by this fascinating and funny journey through an extraordinary food-obsessed country.
Winner of the Guild of Food Writers Kate Whiteman Award for the best book on food and travel.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:130x200 mm
  • Liczba stron:330
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9780099516446
  • Data wydania:9 maj 2023
  • Numer katalogowy:572401

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher