Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych. technikum i szkoła policealna

okładka

Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych. technikum i szkoła policealna

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych - systemów rozliczeń kelnerskich - elementów protokołu dyplomatycznego - rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy - organizacji baru i pracy barmana

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:189x250 mm
  • Liczba stron:194
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788375440041
  • Data wydania:2009
  • Numer katalogowy:70128

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher