Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

OSZCZĘDZASZ 7,60 ZŁ

okładka

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

10% taniej
  • Autor:Anna Kmiołek
  • Wydawnictwo:WSiP
  • Cena detaliczna:67,80 zł
  • Najniższa cena: 56,90 zł
Inpost Paczkomaty 24/712,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx13,99 zł
ORLEN paczka8,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 2-3 dni robocze

OPIS

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności)
Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów spożywczych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:288
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302135873
  • Data wydania:4 wrzesień 2013
  • Numer katalogowy:229481

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher